Civil proceedings forms [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Civil proceedings

Формулари и Обрасци од граѓанска област во употреба во Основен суд Виница

- Молба за уверение дека не е одземено родителското право (obrazec_0100.pdf);

- Молба за Уверение дека лицето не е лишен од деловна способност (obrazec_0110.pdf);

Summary Download
Молба за Уверение дека лицето не е лишено од деловна способност
Молба за уверение дека не е одземено родителското право
First<1>Last

Decision search

Court
Case number
Date
_

The latest news


All news