Reports (monthly, quarterly, half annual, annual) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Reports (monthly, quarterly, half annual, annual)

Општо

Извештаите за работењето на судиите во Основен суд Виница се содржани во *.PDF документ. Истите можете да ги преземете од понудените линкови подолу.

Year
Report type
Summary Year Download
Месечен извештај за октомври 2022 година
Monthly
2022
Квартален извештај - третто тромесечје, 2022 година
Quarter
2022
Месечен извештај за септември 2022 година
Monthly
2022
Месечен извештај за август 2022 година
Monthly
2022
Месечен извештај за јули 2022 година
Monthly
2022
Месечен извештај за јуни 2022 година
Monthly
2022
Полугодишен извештај - прва половина, 2022 година
Half annual
2022
Квартален извештај - второ тромесечје, 2022 година
Quarter
2022
Месечен извештај за мај 2022 година
Monthly
2022
Месечен извештај за април 2022 година
Monthly
2022
First<12345...>Last

Decision search

Court
Case number
Date
_

The latest news


All news