Календар на судења - јуни 2022, i [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - јуни 2022, i

Новости  |  31.5.2022
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
ПРК-Ј-21/21 Среда, 1.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-731/21 Среда, 1.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-743/21 Среда, 1.6.2022 11:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-738/21 Среда, 1.6.2022 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-754/21 Среда, 1.6.2022 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-758/21 Среда, 1.6.2022 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-762/21 Среда, 1.6.2022 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-756/21 Среда, 1.6.2022 12:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-774/21 Среда, 1.6.2022 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-789/21 Среда, 1.6.2022 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-790/21 Среда, 1.6.2022 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-115/22 Четврток, 2.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-116/22 Четврток, 2.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-117/22 Четврток, 2.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-118/22 Четврток, 2.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-119/22 Четврток, 2.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-119/22 Четврток, 2.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-120/22 Четврток, 2.6.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-121/22 Четврток, 2.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-122/22 Четврток, 2.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-122/22 Четврток, 2.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-123/22 Четврток, 2.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-124/22 Четврток, 2.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-125/22 Четврток, 2.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-126/22 Четврток, 2.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-128/22 Четврток, 2.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-129/22 Четврток, 2.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-130/22 Четврток, 2.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-131/22 Четврток, 2.6.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-569/21 Четврток, 2.6.2022 13:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-132/22 Петок, 3.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-134/22 Петок, 3.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
П2-1/22 Петок, 3.6.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-135/22 Петок, 3.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-25/21 Петок, 3.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-25/21 Петок, 3.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-23/21 Петок, 3.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
МАЛВП-2/22 Петок, 3.6.2022 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-16/21 Петок, 3.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-9/22 Петок, 3.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-136/22 Петок, 3.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-10/22 Петок, 3.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-681/21 Петок, 3.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-685/21 Петок, 3.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-686/21 Петок, 3.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-689/21 Петок, 3.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-690/21 Петок, 3.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-22/22 Петок, 3.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-494/20 Петок, 3.6.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-497/20 Петок, 3.6.2022 13:45 Судница 4 Спиро Борисов
К-30/21 Понеделник, 6.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
П1-6/22 Вторник, 7.6.2022 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-691/21 Вторник, 7.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
П4-34/21 Вторник, 7.6.2022 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-34/21 Вторник, 7.6.2022 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-692/21 Вторник, 7.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-695/21 Вторник, 7.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-700/21 Вторник, 7.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-700/21 Вторник, 7.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-700/21 Вторник, 7.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-700/21 Вторник, 7.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-22/21 Вторник, 7.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-721/21 Вторник, 7.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-703/21 Вторник, 7.6.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-704/21 Вторник, 7.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-30/21 Вторник, 7.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-31/21 Вторник, 7.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-31/21 Вторник, 7.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-731/21 Вторник, 7.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-23/21 Вторник, 7.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-25/21 Вторник, 7.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-729/21 Вторник, 7.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-717/21 Вторник, 7.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-714/21 Вторник, 7.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-11/22 Вторник, 7.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-138/22 Вторник, 7.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-139/22 Вторник, 7.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-19/22 Среда, 8.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-17/22 Среда, 8.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-18/22 Четврток, 9.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-71/21 Четврток, 9.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-140/22 Понеделник, 13.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-157/22 Понеделник, 13.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-141/22 Понеделник, 13.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-142/22 Понеделник, 13.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-159/22 Понеделник, 13.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
П2-37/21 Понеделник, 13.6.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-143/22 Понеделник, 13.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-144/22 Понеделник, 13.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-734/21 Понеделник, 13.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-145/22 Понеделник, 13.6.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-146/22 Понеделник, 13.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-147/22 Понеделник, 13.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-148/22 Понеделник, 13.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-149/22 Понеделник, 13.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-150/22 Понеделник, 13.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-151/22 Понеделник, 13.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-151/22 Понеделник, 13.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-152/22 Понеделник, 13.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-152/22 Понеделник, 13.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-152/21 Понеделник, 13.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-153/22 Понеделник, 13.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-154/22 Понеделник, 13.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-155/22 Понеделник, 13.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-156/22 Понеделник, 13.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-6/22 Понеделник, 13.6.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
П4-7/22 Вторник, 14.6.2022 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-73/21 Вторник, 14.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
П1-1/22 Вторник, 14.6.2022 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-16/22 Вторник, 14.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
П4-8/22 Вторник, 14.6.2022 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-22/22 Вторник, 14.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-160/22 Среда, 15.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-214/22 Среда, 15.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-158/22 Среда, 15.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-159/22 Среда, 15.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПЛ1-П-14/22 Среда, 15.6.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-7/22 Среда, 15.6.2022 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-764/21 Среда, 15.6.2022 10:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-769/21 Среда, 15.6.2022 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-770/21 Среда, 15.6.2022 11:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-Ј-5/22 Среда, 15.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-795/21 Среда, 15.6.2022 11:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-804/21 Среда, 15.6.2022 11:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-811/21 Среда, 15.6.2022 12:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-163/22 Среда, 15.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-162/22 Среда, 15.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-161/22 Среда, 15.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-830/21 Среда, 15.6.2022 12:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-828/21 Среда, 15.6.2022 13:00 Судница 0 Спиро Борисов
ПЛ1-П-15/22 Среда, 15.6.2022 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-818/21 Среда, 15.6.2022 13:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-112/21 Среда, 15.6.2022 13:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПЛ1-П-15/22 Четврток, 16.6.2022 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-32/22 Четврток, 16.6.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-23/22 Четврток, 16.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПЛ1-П-13/22 Четврток, 16.6.2022 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-21/22 Четврток, 16.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-21/22 Четврток, 16.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-4/21 Петок, 17.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-32/22 Понеделник, 20.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
П2-12/22 Вторник, 21.6.2022 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-24/22 Вторник, 21.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-29/22 Вторник, 21.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-793/21 Среда, 22.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-792/21 Среда, 22.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-850/21 Среда, 22.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-842/21 Среда, 22.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-843/21 Среда, 22.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-841/21 Среда, 22.6.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-846/21 Среда, 22.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-837/21 Среда, 22.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-164/22 Среда, 22.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-165/22 Среда, 22.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-166/22 Среда, 22.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-167/22 Среда, 22.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-168/22 Среда, 22.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-169/22 Среда, 22.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-170/22 Среда, 22.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-171/22 Среда, 22.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-172/22 Среда, 22.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-1/22 Среда, 22.6.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-173/22 Четврток, 23.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-174/22 Четврток, 23.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-175/22 Четврток, 23.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-176/22 Четврток, 23.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-177/22 Четврток, 23.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-178/22 Четврток, 23.6.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-179/22 Четврток, 23.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-180/22 Четврток, 23.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-181/22 Четврток, 23.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-182/22 Четврток, 23.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-183/22 Четврток, 23.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-184/22 Четврток, 23.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-185/22 Четврток, 23.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-186/22 Четврток, 23.6.2022 12:15 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-186/22 Четврток, 23.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-834/21 Четврток, 23.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-862/21 Четврток, 23.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-857/21 Четврток, 23.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-855/21 Петок, 24.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-46/21 Петок, 24.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-47/21 Петок, 24.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-187/22 Петок, 24.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-187/21 Петок, 24.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-188/22 Петок, 24.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-4/22 Петок, 24.6.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-10/22 Петок, 24.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-10/22 Петок, 24.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-11/22 Петок, 24.6.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-15/22 Петок, 24.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-13/22 Петок, 24.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-14/22 Петок, 24.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-О-15/22 Петок, 24.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-7/22 Петок, 24.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-19/22 Петок, 24.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-24/22 Петок, 24.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-37/22 Петок, 24.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-11/20 Петок, 24.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-3/21 Петок, 24.6.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-3/21 Петок, 24.6.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
К-27/22 Понеделник, 27.6.2022 10:00 Судница 10. Спиро Борисов
К-28/22 Понеделник, 27.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-67/21 Вторник, 28.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-7/22 Вторник, 28.6.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
К-61/21 Вторник, 28.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-35/22 Среда, 29.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-424/21 Среда, 29.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-422/21 Среда, 29.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-22/22 Среда, 29.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-425/21 Среда, 29.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-4/21 Среда, 29.6.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-30/22 Среда, 29.6.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-189/22 Среда, 29.6.2022 10:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-190/22 Среда, 29.6.2022 10:45 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-191/22 Среда, 29.6.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-192/22 Среда, 29.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-194/22 Среда, 29.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-195/22 Среда, 29.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-196/22 Среда, 29.6.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-197/22 Среда, 29.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-198/22 Среда, 29.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-199/22 Среда, 29.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-200/22 Среда, 29.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-201/22 Четврток, 30.6.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-202/22 Четврток, 30.6.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-203/22 Четврток, 30.6.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-204/22 Четврток, 30.6.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-205/22 Четврток, 30.6.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-52/22 Четврток, 30.6.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-45/22 Четврток, 30.6.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-8/22 Четврток, 30.6.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-206/22 Четврток, 30.6.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-57/22 Четврток, 30.6.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-258/21 Четврток, 30.6.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-69/22 Четврток, 30.6.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-64/22 Четврток, 30.6.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-59/22 Четврток, 30.6.2022 13:30 Судница 0 Спиро Борисов
ПРК-С-457/21 Четврток, 30.6.2022 13:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-477/21 Четврток, 30.6.2022 14:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-96/20 Петок, 1.7.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-10/22 Петок, 1.7.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-35/21 Вторник, 5.7.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-83/21 Вторник, 5.7.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-64/21 Среда, 6.7.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-72/21 Среда, 6.7.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-8/22 Четврток, 7.7.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
К-89/21 Четврток, 7.7.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-1/22 Четврток, 7.7.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-25/21 Петок, 8.7.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-85/21 Петок, 8.7.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-217/22 Понеделник, 11.7.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-216/22 Понеделник, 11.7.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-215/22 Понеделник, 11.7.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-214/22 Понеделник, 11.7.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-213/22 Понеделник, 11.7.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-211/22 Понеделник, 11.7.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-210/22 Понеделник, 11.7.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-209/22 Понеделник, 11.7.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-208/22 Понеделник, 11.7.2022 11:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-548/21 Понеделник, 11.7.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-220/22 Понеделник, 11.7.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-219/22 Понеделник, 11.7.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-227/22 Понеделник, 11.7.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-226/22 Понеделник, 11.7.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-225/22 Понеделник, 11.7.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-224/22 Понеделник, 11.7.2022 12:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-223/22 Понеделник, 11.7.2022 13:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-222/22 Понеделник, 11.7.2022 13:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-221/22 Понеделник, 11.7.2022 13:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-2/22 Вторник, 12.7.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-4/22 Вторник, 12.7.2022 12:30 Судница 4 Спиро Борисов
К-48/21 Понеделник, 5.9.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-13/22 Понеделник, 5.9.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-14/22 Вторник, 6.9.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-1/22 Среда, 7.9.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-102/20 Петок, 9.9.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
К-94/20 Понеделник, 12.9.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-76/22 Вторник, 13.9.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-76/22 Вторник, 13.9.2022 09:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-82/22 Вторник, 13.9.2022 09:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-84/22 Вторник, 13.9.2022 09:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-228/22 Вторник, 13.9.2022 09:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-Ј-9/22 Вторник, 13.9.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-229/22 Вторник, 13.9.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-631/21 Вторник, 13.9.2022 10:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-230/22 Вторник, 13.9.2022 10:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-231/22 Вторник, 13.9.2022 10:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-233/22 Вторник, 13.9.2022 11:15 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-234/22 Вторник, 13.9.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-234/22 Вторник, 13.9.2022 11:30 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-235/22 Вторник, 13.9.2022 11:45 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-227/22 Вторник, 13.9.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-236/22 Вторник, 13.9.2022 12:00 Судница 4 Спиро Борисов
ПРК-С-237/22 Вторник, 13.9.2022 12:15 Судница 4 Спиро Борисов
К-69/21 Петок, 16.9.2022 10:00 Судница 4 Спиро Борисов
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_