Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Општи информации

Годишниот план за работа на судиите во судот го изработува Претседателот на судот или администраторот на судот, каде таков постои.

Планот за работа е за времетраење од една година, а истиот во текот на годината може да претрпи измени, ако потребите за тоа така наложуваат.

Година
Опис Година Преземање
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2020 година
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен план за работа на судиите за 2020 година, како и распоред за работа на судските службеници и судската полиција
2019
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2019 година - со третта измена
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен план за работа на судиите за 2019 година, како и распоред за работа на судските службеници и судската полиција, со вклучена третта измена
2019
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2019 година - со втора измена
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен план за работа на судиите за 2019 година, како и распоред за работа на судските службеници и судската полиција, со вклучена втора измена
2019
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2019 година со вклучена прва измена
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен план за работа на судиите за 2019 година, како и распоред за работа на судските службеници и судската полиција, со вклучена прва измена
2019
Дополнување број 1 на Годишен план за работа на судиите за 2019 година
Претседател на Основен суд Виница; 
Дополнување број 1 на Годишен план за работа на судиите за 2019 година
2019

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести