Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Одлука за измена на Годишна програма за капитални расходи од буџет - судска власт за 2018 година
2018
Одлука за усвојување Извештај за работата на Судскиот буџетски совет и за реализација на судскиот буџет заклучно со 30.06.2018 година
2018
Одлука за дополнителна распределба на средства за раздел 29010, програма 20 сметка 603/637
2018
Соопштение од 121-та седница одржана на ден 26.07.2018 година
Судскиот буџетски совет (СБС) на ден 26.07.2018 година ја одржа 121-та седница на која на која разгледуваше повеќе точки по кои донесе повеќе одлуки, заклучоци, одговори на доставени барања од единки корисници и вработени во судската власт и барања од СБС до единки корисници, меѓу кои:
2018
Одлука за дополнителна распределба на средства за 2018 година, програма 20, за сметка 603/637 по единки корисници
2018

Најнови вести

 • Соопштение од 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година

  Соопштенија за јавност  | 19.7.2018
  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година усвои нов Дневен ред и одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштение за 282-та седница на Судски совет на РМ - 19.07.2018 година

  Соопштенија за јавност  | 18.7.2018
  Седницата ќе се одржи на ден 19.07.2018 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]
 • Соопштение

  Соопштенија за јавност  | 16.7.2018
  На 16.07.2018 година во просториите на Судски совет на Република Македонија, претседателот на ССРМ Зоран Караџовски и заменик претседателот Шемседин Јусуфи остварија работна средба со делегација предводена од експертот на Совет на Европа Ѓуро Сеса по повод... [повеќе]

Сите вести