Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Одлука за обезбедување на средства за исплата на додатоци на плата за месец март 2019
2019
Соопштение од 133-та седница одржана на ден 16.04.2019 година
Судскиот буџетски совет (СБС) на 133-та седница одржана на ден 16.04.2019 година донесе Одлука за обезбедување на средства за исплата на додатоци на плата за месец март 2019.
2019
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2018 година
2019
Одлука за усвојување на Извештај за реализација на судскиот буџет за 2018 година
2019
Одлука за конечна распределба на Судскиот буџет за 2018 година за сметка 631
2019

Најнови вести


Сите вести