Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Годишен план за управување со движењето на предметите во судовите во РСМ
Квартален
2021
Извештај за работата на судовите во 2021 година - 3 квартал
Квартален
2021
Извештај за работата на судовите во 2021 година - 2 квартал
Квартален
2021
Извештај за работата на судовите во 2020 година - 4 квартал
Квартален
2020
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА ССРСМ ЗА 2020 ГОДИНА
Годишен
2020
ЈАВНИ НАБАВКИ ВО 2020 ГОДИНА
Годишен
2019
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2019 ГОДИНА
Годишен
2019
Јавни набавки во 2019 година - годишен преглед
Годишен
2019
Јавни набавки во 2021 година - полугодишен преглед
Полугодишен
2019
Јавни набавки во 2020 година - полугодишен преглед
Полугодишен
2019