Подзаконски акти [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Подзаконски акти

Опис Преземање
Одлука за измена на Методологијата со индикатори за утврдување на сложеноста на предметите
Методологија со индикатори за утврдување на сложеност на предметите
Правилник за формирање и работење на Комисиите на ССРСМ за редовни и вонредно оценување
Процедура за прием на пријави од укажувачи, издвојување и обработка на податоците од пријавите
Куќен ред за Судскиот совет на РСМ
ПРОГРАМА ЗА РАБОТА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2022 ГОДИНА
Интерен план за следење и оценување за 2022
АКТ ЗА ВИДЕО НАДЗОР НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
Колективен договор за административните службеници и другите вработени во ССРСМ
Правилник за начинот на формирање на комисии за оценка на работата на судиите и претседателите на судовите