Огласи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Огласи

Наслов на оглас
Вид на оглас
Датум на оглас
-

02.12.2021 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседател на ОС Берово, ОС Куманово, ОС Ресен, ОС Тетово и ОК Скопје - 29.11.2021 година

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19)објавува

22.07.2021 | Вработување
ЈАВЕН ОГЛАС бр. 2/2021 за вработување на 1 (еден) извршител на определено работно време

Врз основа на чл. 22 и 23 од Законот за работните односи Пречистен текст - („Службен весник на РМ" бр. 167/2015) и Закон за изменување и дополнување на Законот за работни односи (“Службен весник на РМ“ бр.27/16, 120/18 и 110/19) в.в. со чл.14, чл. 22 став 1 алинеја 2, став 3, став 8, став 13 и став 14 од Законот за вработени во јавниот сектор („Службен весник на РМ“ бр.27/14, 199/14, 27/16, 35/18 и 198/18)...

28.04.2021 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседатели на Управен суд, Основен суд Виница, Основен суд Гевгелија и Основен суд Свети Николе

Судскиот совет на Република Северна Македонија, врз основа на член 47 став 5 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18, и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19), објавува...

19.04.2021 | Член на судски совет
Оглас за избор на претседател на Основен суд Дебар

Судскиот совет на Република Северна Македонија, врз основа на член 47 став 5 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18, и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19), објавува...

16.03.2021 | Претседател на суд
Оглас за избор на судии

Судскиот совет на Република Северна Македонија, врз основа на член член 46 а в.в. со член 47 став 6 од Законот за Судскиот совет на Република Северна Македонија („Службен весник на РСМ“ бр.102/2019), објавува...


Прва < 1 2 3  ...  > Последња