Огласи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Огласи

Наслов на оглас
Вид на оглас
Датум на оглас
-

19.09.2022 | Вработување
Оглас за вработување на 1(еден) Возач-курир во Судскиот совет на РСМ на неопределено време ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2022

Врз основа на член 20-г став 1 од Законот за вработените во јавниот сектор (Сл.весник на РМ бр.27/14, 199/14, 27/16,35/18, 198/18 и Сл.весник на РСМ бр.143/19 и 14/20), член 22 став 1 точка 1 и член 23 од Законот за работни односи (Сл.весник на РМ бр.62/05, 106/08, 161/08, 114/09, 130/09, 50/10, 52/10, 124/10, 47/11, 11/12, 39/12, 13/13, 25/13, 170/13, 187/13, 113/14, 20/15, 33/15, 72/15, 129/15, 27/16, 134/16, 120/18 и Сл.весник на РСМ бр.110/19, 267/20, 151/21 и 288/21), а согласно...

06.09.2022 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседател на АС Скопје

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19)објавува ...

21.07.2022 | Претседател на суд
Оглас за избор на членови на Судски совет на РСМ

Согласно член 9 став 1 алинеја 1 и член 16 став 1 алинеи 1, 3 и 5 од Законот за Судскиот совет на Република Северна Македонија („Службен весник на РСМ“ бр. 102/2019), Претседателот на Судскиот совет на Република Северна Македонија, објавува...

19.07.2022 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседатели на АС Штип, ОС Битола и ОС Крушево

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19) објавува...

25.05.2022 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседател на ОС Берово и ОС Куманово - 18.05.2022

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19) објавува


Прва < 1 2 3  ...  > Последња