Kumtesë nga seancën e 380-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 26.08.2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë nga seancën e 380-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 26.08.2021

Njoftim për opinionin  |  27 Gsh 2021

                                                    KUMTESË

 

Këshillit Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut informonë se në seancën e 380-të e mbajtur me datë 26.08.2021  vendosi si në vijim:

 

1.Diskutim për parashteresat dhe ankesat nga qytetarër dhe personat juridik për punën e gjykatësve/kryetar gjykate dhe gjykatave, të dorëzuar te Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe atë:

 

-Upp nr.-238/21, 274/21, 318/21, 338/21, 348/21, 353/21, 365/21, 370/21, 383/21, 397/21;

-Upp nr.-339/21, 358/21, 379/21, 423/21, 431/21;

-Upp nr.-213/21, 244/21, 330/21, 351/21, 377/21, 386/21, 402/21, 410/21;

-Upp nr.-414/20, 130/21, 140/21, 182/21, 197/21, 243/21, 253/21, 268/21, 278/21, 308/21, 317/21, 323/21, 332/21, 344/21, 356/21, 368/21, 378/21, 389/21, 401/21;

Upp nr.-298/21, 319/21, 335/21, 343/21, 354/21, 360/21, 369/21, 380/21, 391/21, 400/21;

-Upp nr.-106/21, 123/21, 138/21, 162/21, 174/21, 186/21;

-Upp nr.-34/21, 247/21, 263/21, 275/21, 283/21, 295/21, 312/21, 326/21, 342/21, 350/21, 364/21, 385/21, 396/21, 405/21;

-Upp nr.-207/21, 226/21, 256/21, 270/21, 279/21, 347/21, 381/21, 392/21, 413/21.

 Parashtresat me nr. Upp nr.82/21, 234/21, 398/21 dhe 371/21 jan shtyrë për seancën tjetër.

2. Të ndryshme.

-Është sjellur Vendim me të cilën konstatohet ndërprerjen e funksionit gjyqësor për Solltir Tashkov gjykatës në Gjykatën Themelore Shtip, për shkak të plotësimit të kushteve për pension.

- Është sjellur Vendim me të cilën konstatohet ndërprerjen e funksionit gjyqësor për Violeta Popovska Trojaçanec gjykatëse në Gjykatën Themelore Prilep me vetëkërkesë për shkak të plotësivit të kushteve për pension.

-Është sjellur Vendim me të cilën Ilija Stojanov gjykatës në gjykatën Themelore Strumicë me vetëkërkesë për dërgim të përkohëshëm të kryerjes së funksionit gjyqësor në Gjykatën Themelore Berovë në mbarim të 30.6.2022.