Kumtesë nga seanca e 392-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 18.01.2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë nga seanca e 392-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 18.01.2022

Njoftim për opinionin  |  12 Jan 2022

 

                          

KUMTESË

 

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut dë të mbajë seancë me datë 18.01.2022 (e martë) me fillim në ora 10,30 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

 

REND  DITE

Seanca e 392-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet më datë 18.01.2022 me fillim në ora 10,30

 

1.Miratimi procesverbalit nga seance e 389-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 06.12.2021;

 

2.Vendmarje të njoftimeve të Komisioneve të Raportuesve në bazë të kërkesave të dorëzuara për ngritjen e procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë së gjyqtarit/kryetarit të gjykatës;

 

3.Diskutim dhe plotësim të Raportit të Komisionit të Raporteuesve në bazë të kërkesave të dorëzuara për ngritjen e procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë së gjyqtarit/kryetarit të gjykatës;

 

4.Formimi i Komisioneve të Raportuesve në bazë të kërkesave të dorëzuara për ngritjen e procedurës për përcaktimin e përgjegjësisë së gjyqtarit/kryetarit të gjykatës;

 

5. Të ndryshme