Соопштение за 343--та седница на Судски совет на РСМ - 30.06.2020 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 343--та седница на Судски совет на РСМ - 30.06.2020 година

Соопштенија за јавност  |  24.6.2020

СООПШТЕНИЕ

         Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 30.06.2020 година (вторник) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:

Д Н Е В Е Н    Р Е Д
За 343-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден 30.06.2020 година, со почеток во 10,00 часот

1.Усвојување на:
• Записник од 341-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 10.06.2020 година.

2.Расправа по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Северна Македонија и тоа:

-   УПП бр.401/19, 545/19, 77/20, 95/20, 126/20, 151/20, 175/20;
-  УПП бр.488/19, 46/20, 49/20, 57/20, 131/20, 144/20, 148/20, 150/20, 159/20, 171/20, 173/20, 183/20, 198/20, 202/20, 224/20;
-   УПП бр.378/19, 571/19, 40/20, 53/20, 69/20, 112/20, 121/20, 165/20, 182/20;
-   УПП бр.456/19, 473/19, 489/19, 501/19, 100/20, 102/20, 161/20, 192/20;
-   УПП бр.353/19, 578/19, 118/20, 143/20, 153/20, 168/20, 181/20, 186/20, 199/20, 201/20, 209/20;
-   УПП бр.134/19, 425/19, 33/20, 38/20, 73/20, 87/20, 106/20, 157/20;
-   УПП бр.470/19, 25/20, 66/20, 78/20, 108/20, 140/20, 206/20, 216/20, 227/20, 246/20;
-   УПП бр.799/18, 111/20, 122/20, 169/20, 176/20, 185/20, 196/20;
-   УПП бр.506/18, 505/19, 529/19, 84/20, 155/20, 167/20, 180/20;
-  УПП бр.384/19, 405/19, 431/19, 494/19, 544/19, 559/19, 564/19, 12/20, 45/20, 54/20, 94/20, 103/20, 128/20, 141/20, 163/20, 191/20, 205/20.

3.Разно.