Соопштение од 358-та седница на Судски совет на РСМ - 29.12.2020 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение од 358-та седница на Судски совет на РСМ - 29.12.2020 година

Press realeses  |  Dec 29, 2020

 

СООПШТЕНИЕ

 

Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на 358-та седница одржана на ден 29.12.2020 година, одлучи за следното:

 

 1. Расправаше по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Северна Македонија и одлучи за следните претставки:
 • Упп бр. 297/20, 451/20, 462/20;
 • Упп бр. 393/20, 402/20, 423/20, 489/20;
 • Упп бр. 211/20, 223/20, 370/20, 380/20, 400/20, 422/20, 466/20, 468/20;
 • Упп бр.523/19, 55/20, 282/20, 316/20, 364/20, 427/20, 491/20;
 • Упп бр. 275/20, 406/20, 412/20, 421/20, 432/20, 442/20, 464/20, 488/20
 • Упп бр. 387/20, 407/20, 418/20, 454/20, 469/20;
 • Упп бр. 368/20, 381/20, 401/20, 420/20, 431/20, 441/20, 449/20;
 • Упп бр. 302/20, 383/20, 362/20, 403/20, 413/20, 433/20, 453/20;
 • Упп бр. 6/20, 351/20, 384/20, 425/20, 436/20, 446/20, 457/20, 478/20, 480/20;
 • Упп бр.378/20, 419/20, 439/20.
 1. Разно.