Kumtesë nga seance e 352-të të Këshillit Gjyqëshsor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me date 11.11.2020. [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë nga seance e 352-të të Këshillit Gjyqëshsor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me date 11.11.2020.

Njoftim për opinionin  |  11 Nën 2020

KUMTESË

 

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut informonë se në seancën e 352-të e mbajtur me datë 11.11.2020 ndrydhoj dhe plotësoj rendin e ditës dhe vendosi si në vijim:

1.Miratimi i Strategjisë për Burimet Njerzore për rrjetin gjyqësor dhe Plani Aksionar.

2.Është sjellë Vendim për Publikimin e Shpalljës për Kryetar të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

3.Është sjellë Vendim për zgjedhjen e gjykatësve-porotë në Gjykatën Themelore Gostivar.