Соопштение за 364-та седница на Судски совет на РСМ - 24.02.2021 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 364-та седница на Судски совет на РСМ - 24.02.2021 година

Соопштенија за јавност  |  19.2.2021

 

СООПШТЕНИЕ

 

        Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 24.02.2021 година (среда) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:

 

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

 

За 364-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден 24.02.2021 година, со почеток во 10,00 часот

 

1. Расправа по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Северна Македонија и тоа:

 

 • Упп бр.437/20, 494/20, 532/20, 10/21, 23/21, 30/21, 42/21, 71/21, 78/21, 94/21;
 • Упп бр.123/20, 429/20, 524/20, 537/20, 41/21, 53/21, 65/21, 77/21, 95/21, 102/21, 113/21, 127/21;
 • Упп бр.434/20, 465/20, 476/20, 500/20, 20/21, 56/21, 70/21, 93/21;
 • Упп бр. 89/20, 359/20, 3/21, 17/21, 40/21, 52/21, 76/21, 92/21;
 • Упп бр.343/20, 458/20, 502/20, 538/20, 7/21, 39/21, 51/21, 75/21, 87/21;
 • Упп бр.392/20, 475/20, 33/21, 45/21, 59/21, 69/21, 91/21, 107/21 ;
 • Упп бр.428/20, 503/20, 515/20, 535/20, 1/21, 25/21, 37/21, 49/21, 61/21, 73/21, 85/21, 98/21, 109/21;
 • Упп бр.461/20, 485/20, 505/20, 526/20, 9/21, 24/21, 31/21, 68/21 ;
 • Упп бр.36/21, 47/21, 72/21, 84/21, 96/21;
 • Упп бр.331/20, 371/20, 463/20, 528/20, 12/21, 18/21, 35/21, 48/21, 58/21, 67/21;
 • Упп бр.404/20, 479/20, 513/20, 536/20, 22/21, 46/21, 88/21;
 • Упп бр. 270/20, 315/20, 430/20, 460/20, 470/20, 493/20, 531/20, 62/21, 74/21, 99/21;

 

2. Разно.