NJOFTIM PUBLIK PËR ZGJEDHJEN E ANËTARVE TË KËSHILLIT GJYQËSOR TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

NJOFTIM PUBLIK PËR ZGJEDHJEN E ANËTARVE TË KËSHILLIT GJYQËSOR TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

Njoftim për opinionin  |  15 Sht 2022
Me datë 14.09.2022 u mbajtën zgjedhjet për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga radhët e gjyqtarëve për njësitë zgjedhore: Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, rajoni i Apelit Shkup dhe Gjykatat Administrative dhe rajoni i Apelit Gostivar.
Më 15.09.2022 Komisioni konstatoi se deri më ora 12:30 ku ka aritur asnjë kundërshtim nga Komisioni për mbajtjen e zgjedhjeve, pas së cilës komisioni njëzëri vendosi të zyrtarizojë rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të zhvilluara për anëtarë të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.
 Njësia zgjedhore: Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut 
1.Mirjana Radevska Stefkova, gjyqtare në Gjykatën Supreme të Republikës së Maqrdonisë së Veriut.
 Njësia zgjedhore:Rajoni Apelit Shkup dhe Gjykatat Administrative
2.Zoran Gerasimovski, gjykatës në Gjykatën e Apelit Shkup.
 Njësia zgjedhore:Rajoni Apelit Gostivar
3.Ivica Nikollovski, gjykatës në Gjykatën Themelore Tetovë.
Anëtarët e zgjedhur të Këshillit, do të marin funksionin e re,pasë dhënjës të betimit solemnë para Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.
                                                                                                                                                 
                                                                                                                 KOMISIONI
                                                                                             Për realizimin e zgjedhjeve të anëtarëve të 
                                                                               Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut
                                                                                                            nga e gjyqtarve 
                                                                                                                  Kryetar 
                                                                                                            Isamedin Limani