Kumtesë për seancën e 349-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 15.10.2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 349-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 15.10.2020

Njoftim për opinionin  |  5 Tet 2020

KUMTESË

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancë me datë 15.10.2020 (e enjte) me fillim në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me këtë:

REND  DITE

Për seancën e 349-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet më datë 15.10.2020 me fillim në ora 10,00 .

1.Miratim i:                                                                                                                 

-Procesverbal nga seanca e 347-të të Këshilli Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 21.09.2020.

2.Sjellja e Vendimit për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës themelore Gostivar nga Shpallja nr.08.1885/2 nga 22.11.2019.

3.Sjellja e Vendimit për zgjedhjen e dy anëtarve të Komisionit për kryerjen e intervistave me kandidatët për Adademija për gjykatës dhe prokuror publik  me Shpalljen nr.9-751/2 nga data 8.05.2020.

4. Sjellja e Vendimit për publikimin e Shpalljes për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës themelore Berovë.

5.Sjellja e Vendimit për vërtetimin e ndërprerjs së funksionit gjyqësor, për shkak të plotësimit të kushteve për pension pleqërie.

6.Sjellja e Vendimit për ndërprerjen e funksionit gjyqësor porotë në Gjykatën themelore civile Shkup dhe Gjykatën themelore Koçani.

7.Sjellja e Vendimit me Kërkesë për këthim të situatës mëparshme.

8.Diskutim për raportet e komisioneve të procedurave të shkallës së dytë për shkakë të rezultatit final në Gjykatën Europiane për të drejtën e njeriut në Strazbur.

9.Veprim në bazë të raportimeve të Komisioneve të informuesve për kërkesat për vërtetimin e përgjegjësisë së gjykatësve.

10.Veprim në bazë të raporteve të Komisioneve për vërtetimin e përgjegjsisë së gjykatësit/kryetar.

11. Të ndryshme