Соопштение [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение

Соопштенија за јавност  |  30.12.2019
Судскиот совет на РСМ известува дека продолжението на 328-та седница под точките 7,8,9 и 10 се одложува за...

СООПШТЕНИЕ

     Судскиот совет на РСМ известува дека продолжението на 328-та седница под точките 7,8,9 и 10 се одложува за ден 27.01.2020 година во 10 часот. Седницата на ССРСМ се одложи бидејки немаше потребен кворум за одлучување, како и поради тоа што на новоизбраниот член на Советот Весна Дамева материјалите за седница и беа доставени непосредно пред почетокот на седницата и не беше во можност истите да ги проучи.