Kumtesë për seancën e 368-të të Këshillit Gjyqësot të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 30.03.2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 368-të të Këshillit Gjyqësot të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 30.03.2021

Njoftim për opinionin  |  25 Mar 2021

KUMTESË

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancë me datë 30.03.2021 (e martë) në fillim në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me këtë:

REND  DITE

Për seancën e 368-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet më datë 30.03.2021 me fillim në ora 10,00

 

 

1.Diskutim për korupcionin në gjykatë.

2.Sjellja e vendimeve për ndërprerjen e funksionit gjyqësor me vetë kërkesë.

3. Diskutim për raportet të komisionit raportue për kërkesën e dorëzuar për vërtetimin e përgjegjësisë së gjykatësit/kryetar gjykate.

4.Diskutim për raportet e Komisionit për sjelljen e kërkesës për përsëritjen e procedurës.

5. Diskutim për parashteresat dhe ankesat nga qytetarër dhe personat juridik për punën e gjykatësve/kryetar gjykate dhe gjykatave, të dorëzuar te Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe atë:

-Upp nr.141/21, 155/21, 166/21, 185/21, 202/21;

 -Upp nr.415/20, 481/20, 507/20, 103/21, 121/21, 136/21, 148/21;

 -Upp nr.200/19, 530/20, 32/21, 80/21, 120/21, 135/21, 157/21, 169/21;

 -Upp nr. 451/19, 101/21, 117/21, 134/21, 153/21, 165/21, 194/21;

 -Upp nr.63/21, 111/21, 125/21, 139/21, 178/21, 188/21;

 -Upp nr.475/20, 81/21, 107/21, 116/21, 129/21, 144/21, 160/21, 172/21;

 -Upp nr.377/20, 438/20, 459/20, 73/21, 150/21, 198/21

 -Upp nr.179/21, 168/21, 133/21, 55/21, 145/21, 105/21, 118/21

 -Upp nr.60/21, 137/21, 149/21, 161/21;

 -Upp nr.395/20, 477/20, 510/20, 83/21, 128/21, 132/21, 97/21, 119/21, 159/21

 -Upp nr.64/21, 112/21, 126/21, 158/21, 170/21

 -Upp nr. 42/20, 281/20, 322/20, 50/21, 86/21, 124/21;

6. Të ndryshme