Соопштение за 363-та седница на Судски совет на РСМ - 16.02.2021 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 363-та седница на Судски совет на РСМ - 16.02.2021 година

Соопштенија за јавност  |  12.2.2021

 

СООПШТЕНИЕ

 

Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 16.02.2021 година (вторник) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:

 

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

 

За 363-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден 16.02.2021 година, со почеток во 10,00 часот

 

  1. Усвојување на:
  • Записник од 359-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 20.01.2021 година.

 

  1. Расправа по Извештај од Комисија за утврдување на одговорност на судија/претседател на суд.

 

  1. Формирање на комисии на известители по поднесените барања за поведување на постапка за утврдување на одговорност на судија/претседател на суд.

 

  1. Разно.