Соопштение од 300-та седница одржана на ден 27.02.2019 и 28.02.2019 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение од 300-та седница одржана на ден 27.02.2019 и 28.02.2019 година

Соопштенија за јавност  |  28.2.2019
Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на 300-та седница одржана на 27.02.2019 година и 28.02.2019 година, одлучи за следното...

СООПШТЕНИЕ

     Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на 300-та седница одржана на ден 27.02.2019 година и 28.02.2019 година, одлучи за следното:

1. Расправаше по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Северна Македонија и одлучи за следните претставки:

-УПП.бр.859/18, 861/18, 881/18, 6/19, 27/19, 37/19, 51/19;
-УПП.бр.169/18, 596/18, 607/18, 708/18, 758/18, 790/18, 806/18, 855/18, 874/18;
-УПП.бр.611/18, 633/18, 5/19, 67/19, 69/19;
-УПП.бр.222/18, 623/18, 627/18, 711/18, 733/18, 768/18, 779/18, 787/18, 794/18, 817/18, 827/18, 836/18, 872/18, 2/19, 17/19;
-УПП.бр.15/19, 24/19, 40/19, 70/19;
-УПП.бр.742/18, 776/18, 785/18, 821/18, 16/19, 62/19;
-УПП.бр.853/18, 866/18, 20/19, 28/19, 42/19;
-УПП.бр.877/18, 13/19, 47/19;
-УПП.бр.805/18, 854/18, 19/19, 60/19, 44/19;
-УПП.бр.761/18, 9/19, 10/19, 31/19, 49/19;
-УПП.бр.852/18, 876/18, 12/19, 22/19, 33/19, 38/19, 68/19.

              Расправата по претставките: УПП.бр. 636/18, 857/18, 880/18, 3/19, 21/19, 30/19, 46/19, 52/19, 54/19, 57/19, 59/19 и 76/19 е одложена.