Соопштение за продолжение на 330-та седница на Судски совет на РСМ - 17.02.2020 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за продолжение на 330-та седница на Судски совет на РСМ - 17.02.2020 година

Njoftim për opinionin  |  14 Shk 2020

СООПШТЕНИЕ

             Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека 330-та седница ќе продолжи на ден 17.02.2020 година во 11,00 часот и ќе одлучува за следното:

9.Расправа по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Северна Македонија и тоа:

• УПП.бр.420/19, 431/19, 434/19, 472/19, 476/19, 564/19;
• УПП.бр.441/18, 190/19, 244/19, 374/19, 497/19, 547/19;
• УПП.бр.402/19, 418/19, 447/19, 480/19, 491/19, 519/19, 542/19;
• УПП.бр.465/19, 469/19, 471/19, 486/19, 510/19, 540/19, 19/20;
• УПП.бр.468/19, 495/19, 516/19, 517/19, 518/19, 556/19.

10. Разно.