Соопштение за итна 393-та седница на Судски совет на РСМ - 21.01.2022 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за итна 393-та седница на Судски совет на РСМ - 21.01.2022 година

Соопштенија за јавност  |  20.1.2022

 

СООПШТЕНИЕ

 

        Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи итна седница на ден 21.01.2022 година (петок) со почеток во 09,30 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:

 

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

 

За 393-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден 21.01.2022 година, со почеток во 09,30 часот

 

1. Одлучување по приговори против одлуки за распоредување во друг оддел од судија од Основен суд Велес и судии од Апелационен суд Штип и

 

2.Разно.