Соопштение за 394-та седница на Судски совет на РСМ - 31.01.2022 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 394-та седница на Судски совет на РСМ - 31.01.2022 година

Соопштенија за јавност  |  24.1.2022

 

СООПШТЕНИЕ

 

        Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 31.01.2022 година (понеделник) со почеток во 10,30 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:

 

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

За 394-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден 31.01.2022 година, со почеток во 10,30 часот

 

 

 1.  Расправа по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Северна Македонија и тоа:

 

 •  УПП бр. 633/21, 660/21, 666/21, 672/21, 11/22;
 •  УПП бр.667/21, 18/22;
 •  УПП бр.501/21, 595/21, 604/21, 617/21, 628/21, 640/21, 650/21, 665/21;
 •  УПП бр.669/21, 676/21;
 •  УПП бр. 564/21, 599/21, 622/21, 658/21, 668/21;
 •  УПП бр. 454/21, 523/21, 553/21, 636/21, 649/21, 664/21;
 •  УПП бр.409/21, 447/21, 652/21;
 •  УПП бр.656/21, 7/22;
 •  УПП бр.384/21, 416/21, 590/21, 613/21, 635/21;
 •  УПП бр.3/22,16/22;
 •  УПП бр. 644/21, 657/21, 670/21.

 

 1. Усвојување на Годишен план за јавни набавки за 2022 година.
   
 2. Разно.