Kumtesë për seancën e 353-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 23.11.2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 353-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 23.11.2020

Njoftim për opinionin  |  17 Nën 2020

KUMTESË

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbaj sеancë me 23.11.2020 (e hënë) në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me këtë:

 

REND  DITE

 

Seancna e 353-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut për me datë 23.11.2020, në fillim në ora 10,00.

 

1.Miratim të:

-Procesverbal nga seanca e 348-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 29.09.2020 dhe 30.09.2020.

- Procesverbal nga seanca e 351-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 3.11.2020.

2.Sjellja e Vendimit për ndërprerjen e funksionit gjyqësor për shkakë të plotësimit të kushteve për pension pleqërie.

3.Rishikimi i Raporteve nga vizitat e punës në gjykatat në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

4.Shqyrtim i Raporteve  për lëndët e vjetra dhe lëndët e pazgjidhura në gjykatat në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

5.Të ndryshme.