Kumtesë për seancën e 411-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 9.08.2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 411-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 9.08.2022

Njoftim për opinionin  |  3 Gsh 2022

KUMTESË

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut dë të mbajë seancë me 09.08.2022 (e martë) me fillim në ora 10,30 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

REND  DITE

Për seancën e 411-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së  Veriut do të mbahet me 09.08.2022 me fillim në ora 10,30

1.Vërtetohet ndërprerja e funksionit gjykatës për shkakë të plotësimit të kushteve për pension pleqërie;

2.Sjellja e Aktvendimit për ditën që do të realizohet zgjedhja e anëtarëve të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga radha e gjykatësve;

 
3.Sjellja e vendimit për ndërprerjen e funksionit gjykatës-porotë në Gjykatën Themelore Penale Shkup dhe 

 
4.Të ndryshme