Соопштение за 281-та седница на Судски совет на РМ - 13.07.2018 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 281-та седница на Судски совет на РМ - 13.07.2018 година

Соопштенија за јавност  |  11.7.2018
Седницата ќе се одржи на ден 13.07.2018 година (петок) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ...

СООПШТЕНИЕ

       Седницата ќе се одржи на ден 13.07.2018 година (петок) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот:                                                                

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

За 281-та седница на Судскиот совет на РМ за ден 13.07.2018 година, со почеток во 10,00 часот

    1. Донесување на Одлука по поднесените барања за повторно оценување на кандидатите за претседатели на Апелационен суд Скопје и Основен суд Дебар и кандидатите за судии на Врховен суд на Република Македонија и Апелациониот суд Скопје, кои се вонредно оценети за 2017 година.

     2.  Разно.
     

         Седницата под точка „1„ од Дневниот ред е нејавна.