Соопштение за 325-та седница на Судски совет на РСМ - 28.11.2019 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 325-та седница на Судски совет на РСМ - 28.11.2019 година

Соопштенија за јавност  |  21.11.2019
Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 28.11.2019 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:...

СООПШТЕНИЕ

           Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 28.11.2019 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

За 325-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден 28.11.2019 година, со почеток во 10,00 часот

1.    Расправа по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Северна Македонија и тоа:

- УПП.бр.184/19, 376/19, 380/19, 394/19, 409/19, 450/19;
- УПП.бр.171/19, 365/19, 387/19, 414/19, 423/19;
- УПП.бр.331/19, 390/19, 429/19, 443/19, 455/19;
- УПП.бр.348/19, 448/19;
- УПП.бр.262/19, 304/19, 310/19, 381/19, 438/19, 459/19, 482/19;
- УПП.бр.325/19, 337/19, 358/19, 367/19, 388/19;
- УПП.бр.250/19, 297/19, 313/19, 371/19, 391/19, 400/19, 415/19, 424/19;
- УПП.бр.370/19, 407/19, 435/19, 444/19, 452/19.

2.    Разно.