Офицери за заштита на лични податоци [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Корисни информации

%%
%%
Офицери за заштита на лични податоци
Година:
2022Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 23.4.2024
  Управниот суд ја известува јавноста дека целосната Одлука донесена во предметот УРП.бр.81/2024 целосно е објавена [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 22.4.2024
  Тужбата на тужителот Јавна установа Академија за судии и јавни обвинители „Павел Шатев„ Скопје, изјавена против Одлуката бр.12-1330/56 од 20.04.2024 година на Државната комисија за спречување на корупцијата, СЕ ОДБИВА КАКО НЕОСНОВАНА. [повеќе]
 • Сoопштение за одржување на јавна расправа

  Новости  | 22.4.2024
  На ден 22.04.2024 година со почеток во 15:30 часот во судница 2 ќе се одржи јавна расправа по предметот УРП.бр.81/24, заведен по поднесена тужба од Јавната установа Академија за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ од Скопје, против Одлуката бр.12-1330/56 од 20.04.2024 на Државната комисија за спречување на корупција [повеќе]

Сите вести