Корисни линкови [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА

  Новости  | 20.5.2019
  Резултати од административна селекција за Јавен оглас бр.2/2018 [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2018

  Новости  | 13.5.2019
  Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по објавен оглас. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 11.5.2019
  УПРАВНИОТ СУД во совет составен од судиите: м-р Ѓоко Живковски – претседател на советот, и судиите Имсале Хасани, м-р Анета Џигерова, Даниела Антовска и Нада Иванова - членови на советот, со записничар Добрила Бришкоска Арсова - виш судски соработник, решавајќи по тужбата на тужителот ВМРО - ДПМНЕ (ВМРО - ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО) – подносител на листата за кандидат за градоначалник на Општина Ново Село, поднесена преку овластениот подносител Игор Јанушев од Велес, против Решението на Државната изборна комисија Број УП 1 9-107 од 09.05.2019 година, на јавна седница одржана на ден 11.05.2019 година, донесе [повеќе]

Сите вести