Месечен извештај за работата на Управен суд за месец јануари 2019 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец јануари 2019 година

Новости  |  13.2.2019
На ден 07.02.2019 година се одржа седница на судии на која беше усвоен извештајот за работа на Управен суд за месец јануари 2019

На ден 07.02.2019 година се одржа седница на судии на која беше усвоен извештајот за месец јануари 2019 година. Во врска со истиот, констатирано е дека во месец јануари во однос со месец декември во работа биле 191 нормирани предмети помалку односно 114 нормирани предмети помалку остаток нерешени на крај на месец јануари 2019 година.

Додека, бројот на остаток стари нерешени предмети на крај на месец декември и месец јануари е приближно ист односно, во месец декември такви останале 125 а во месец јануари 128 предмети.

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец јануари 2019 година

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_