ИСПРАВКА НА ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2023 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИСПРАВКА НА ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2023

Новости  |  06.9.2023
ИСПРАВКА НА ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2023

Су-04.бр. 0401- 318/23-1

05.09.2023 година

С к о п ј е

 

Предмет: ИСПРАВКА НА ЈАВЕН ОГЛАС БР.2/23

 

            Се врши исправка на Јавен оглас бр.2/23 за вработување на судски службеници на неопределено време на работни места во Управен суд објавен на ден 05.09.2023 година во дневните весници „Слободен печат“ и „Коха“.

            Исправката се однесува на уводот од Огласот во делот „Согласноста за пополнување на слободни работни места од Судски буџетски совет бр.08-1402/6 од 15.12.2022 година и бр.08-1402/8 од 19.12.2022 година“, на начин што овој дел се менува и гласи Согласноста за пополнување на слободни работни места од Судски буџетски совет бр.08-1243/5 од 09.11.2022 година обновена со Известување од Министерството за финасии архивски бр. 18-1589/4 од 16.02.2023 година и Согласноста за пополнување на слободни работни места од Судски буџетски совет бр.08-1402/5 од 15.12.2022 година обновена со Известување од Министерството за финасии архивски бр. 18-1589/5 од 16.02.2023 година“

 

 

 

 

                                                                                                    Управен Суд

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_