Резултати од спроведениот испит за судски службеници по Јавен оглас бр.3/2023 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од спроведениот испит за судски службеници по Јавен оглас бр.3/2023

Новости  |  25.12.2023
Резултати од спроведениот испит за судски службеници по Јавен оглас бр.3/2023

ПРИЛОГ 1

 

УПРАВЕН СУД – Скопје

Јавен оглас број 3/2023

Листа на кандидати кои го полагале испитот

 

 1. Работно место под точка 3 – Судски соработник – Категорија В Ниво В3:

 

1 – Шифра: us 3-3/1; освоени 24,25 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 13 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 37,25 бодови

2 – Шифра: us 3-3/2; освоени 24 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 12,5 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 36,5 бодови

 

 1. Работно место под точка 4 – Помлад судски соработник – Категорија В Ниво В4:

 

1 – Шифра: us 3-4/1; освоени 23,5 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 13 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 36,5 бодови

2 – Шифра: us 3-4/2; освоени 25 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 14 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 39 бодови

3 – Шифра: us 3-4/3; освоени 24,25 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 12 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 36,25 бодови

4 – Шифра: us 3-4/4; освоени 16,25 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 10 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 26,25 бодови

5 – Шифра: us 3-4/5; освоени 23,75 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 11,5 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 35,25 бодови

6 – Шифра: us 3-4/6; освоени 24,25 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 14,5 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 38,75 бодови

 

 

ПРИЛОГ 2

 

УПРАВЕН СУД – Скопје

Јавен оглас број 3/2023

РАНГ – ЛИСТА

 • со шифри на кандидати кои продолжуваат на интервју –

 

 1. Работно место под точка 3 – Судски соработник – Категорија В, Ниво В3:

 

 • Шифра: us 3-3/1; освоени 24,25 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 13 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 37,25 бодови
 • Шифра: us 3-3/2; освоени 24 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 12,5 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 36,5 бодови
 1. Работно место под точка 4 – Помлад судски соработник – категорија В Ниво В4:

1 – Шифра: us 3-4/2; освоени 25 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 14 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 39 бодови

2 – Шифра: us 3-4/6; освоени 24,25 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 14,5 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 38,75 бодови

3 – Шифра: us 3-4/1; освоени 23,5 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 13 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 36,5 бодови

4 – Шифра: us 3-4/3; освоени 24,25 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 12 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 36,25 бодови

5 – Шифра: us 3-4/5; освоени 23,75 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 11,5 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 35,25 бодови

6 – Шифра: us 3-4/4; освоени 16,25 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 10 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 26,25 бодови

 

 

ПРИЛОГ 3

 

УПРАВЕН СУД – Скопје

Јавен оглас број 3/2023

ЛИСТА

 • со шифри на кандидати кои не продолжуваат на интервју –

 

 1. Работно место под точка 3 – Судски соработник – Категорија В, Ниво В1:

 

 • Нема

 

 1. Работно место под точка 4 – Помлад судски соработник – Категорија В Ниво В4:

 

 • Нема

 

ПРИЛОГ 4

УПРАВЕН СУД – Скопје

Јавен оглас број 3/2023

ИНФОРМАЦИЈА

– за денот и часот на одржувањето на третата фаза од селекцијата –

 

 

            Третата фаза од селекција на кандидатите – интервјуто по Јавниот оглас бр.3/2023 за кандидатите за работното место – Судски соработник Категорија В Ниво В3, како и за кандидатите за работното место – Помлад судски соработник Категорија В Ниво В4, ќе се одржи на 22 декември 2023 година (петок) почнувајќи од 13:00 часот во просториите на Управниот суд.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_