Распоред за работа за претседателот на судот и судиите на Управен суд за 2021 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Распоред за работа за претседателот на судот и судиите на Управен суд за 2021 година

Новости  |  31.12.2020
Распоред за работа за претседателот на судот и судиите на Управен суд за 2021 година

           Претседателот на Управен суд, m-r Burim Sejdini, согласно со член 88 од Законот за судовите (Службен весник на Република Македонија“ бр.58/2006, 35/2008, бр.150/2010 и бр.96/19) и член 112 и 174 став 4 од Судскиот деловник (Службен весник на Република Македонија“ бр.66/2013 и бр.114/14), по претходно одржаната седница на судии на 29.12.2020 година, го донесе следниот РАСПОРЕД ЗА РАБОТА НА УПРАВЕН СУД ЗА 2021 ГОДИНА (за претседателот на судот и судиите)

           Распоред за работа за претседателот на судот и судиите на Управен суд за 2021 година

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_