Соопштение за одржување на јавна расправа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за одржување на јавна расправа

Новости  |  29.5.2024
На ден 29.05.2024 година во Управниот суд ќе се одржи јавна расправа по предметот заведен по тужба од Коалицијата ЕВРОПСКИ ФРОНТ на Парламентарните избори 2024 година.

С О О П Ш Т Е Н И Е

Управниот суд ја известува јавноста дека на ден 29.05.2024 година

 

Со почеток во 19:30 часот во судница бр.6, ќе се одржи јавна расправа по предметот УРП.бр.95/24, оформен по поднесената тужба од Коалицијата Европски фронт на Парламентарните избори 2024, против Решение бр.УП1 бр.10-33 од 27.05.2024 година на Државната изборна комисија на РСМ.

 

                                                                                               Претседател на Управен суд

                                                                                                  m-r Burim Sejdini

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_