СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Новости  |  01.11.2018
Со почеток во 10.30 часот во судница бр.3 ќе одржи усна јавна расправа по тужба на тужителот Спасе Марковиќ од Ресен, заведена под број У-4 бр.481/17

Управниот суд на ден 05.11.2018 година со почеток во 10.30 часот во судница бр.3  ќе  одржи усна јавна расправа по тужба на тужителот Спасе Марковиќ од Ресен  , заведена под број У-4 бр.481/17

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

            Управниот суд  на ден 05.11.2018 година, во Советот од судиите:

  1. Taња Теризева –Претседател на совет
  2. Исмета Амет –член
  3. М-р Едита Насковска –член

 

Со почеток во 10.30 часот во судница бр.3  ќе  одржи усна јавна расправа по тужба на тужителот Спасе Марковиќ од Ресен, заведена под број У-4 бр.481/17

 

 

                                                            Претседател на совет

                                                           Тања Терзиева

                            

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_