СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Новости  |  11.5.2019
Со почеток во 13:00 часот во Судница бр.1 ќе се одржи јавна седница по поднесена тужба од подносител на листа на кандидати ВМРО-ДПМНЕ за избор на градоначалник на општина Ново Село, заведена под УРП.бр.28/19.

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Управниот суд на ден 11.05.2019 година, во Совет од судиите:

 

  1. судија Ѓоко Живковски – претседател на совет
  2. судија Имсале Хасани – член
  3. судија Анета Џигерова – член
  4. судија Даниела Антовска – член
  5. судија Нада Иванова – член

 

Со почеток во 13:00 часот во Судница бр.1 ќе се одржи јавна седница по поднесена тужба од подносител на листа на кандидати ВМРО-ДПМНЕ за избор на градоначалник на општина Ново Село, против Решението на Државната изборна комисија број УП1 9-107 од 09.05.2019, заведена под УРП.бр.28/19.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_