СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Новости  |  23.11.2021
На ден 23.11.2021 година со почеток во 20.30 часот во судница 1 ќе одржи јавна расправа по поднесената тужба од Коалиција АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ И АЛТЕРНАТИВА УРП.бр.49/21

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Управниот суд на ден 23.11.2021 година, во Совет составен од судиите:

 

1. м-р Анета Џигерова - претседател на совет

2. Снежана Трповска - член

3. Елизабета Васкова  - член

4. Марта Телегравчиска - член

5. Нада Иванова - член

 

 Со почеток во 20.30 часот во судница  бр.1, ќе се одржи јавна расправа по поднесената тужба од Коалиција АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ И АЛТЕРНАТИВА од Тетово преку овластен претставник Самир Ракипи УРП.бр.49/21  за поништување на Решението на Државната изборна комисија Уп1.бр.11-240 од 16.11.2021 година

                                                               

   Претседател на совет – Судија

       м-р Анета Џигерова  

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_