Конечна ранг листа на кандидати по јавен оглас бр.2/2018 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа на кандидати по јавен оглас бр.2/2018

Новости  |  10.6.2019
Конечна ранг листа на кандидати по јавен оглас бр.2/2018

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА

 

 

 

I. Виш судски соработник - Категорија В, Ниво В2 – 1 (еден) извршител

   
             

Реден
број

Шифра на кандидат

Вкупен број на бодови
освоени од
административна
селекција

Вкупен број на
бодови освоени
од испит

Вкупен број на
бодови освоени
од интервју

Бодови од проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици на
Европската Унија

Вкупно

1

УС 018

21,928

 24,25

 20,00

 15,00

 81,178

2

УС 012

22,043

 23,50

 14,00

 15,00

 74,543

3

УС 009

14.767

 22,50

 20,00

 15,00

 72,267

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
             

 

II. Судски соработник - Категорија В, Ниво В3 - 2 (два) извршители

   
             
             
             

Реден
број

Шифра на кандидат

Вкупен број на бодови
освоени од
административна
селекција

Вкупен број на
бодови освоени
од испит

Вкупен број на
бодови освоени
од интервју

Бодови од проверка на знаење на
еден од трите најчесто користени јазици на
Европската Унија

Вкупно

1

УС 024

 15,563

 25,00

 20,00

 15,00

 75,563

2

УС 020

 14,767

 24,25

 20,00

 15,00

 74,017

3

УС 023

 22,043

 22,00

 14,00

 15,00

 73,043

4

УС 028

 21,056

 24,25

 11,00

 15,00

 71,306

5

УС 021

 16,749

 22,75

 14,00

 15,00

 68,499

 

Комисија за избор на судски службеници при Управен суд

 

 

 

 

 

КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА

 

 

           

 

III. Виш Судски референт –извршител во писарница -Категорија Г, Ниво Г2 - 1 (еден) извршител

   
             
             

Реден
број

Шифра на кандидат

Вкупен број на бодови
освоени од
административна
селекција

Вкупен број на
бодови освоени
од испит

Вкупен број на
бодови освоени
од интервју

Бодови од проверка на знаење на
еден од трите најчесто користени јазици на
Европската Унија

Вкупно

1

УС 034

20,57

 22,00

 20,00

 15,00

 77,57

                       

 

Комисија за избор на судски службеници  при Управен суд

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_