СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2018 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2018

Новости  |  13.5.2019
Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по објавен оглас.

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2018

 

Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по објавен оглас.

Почитувани,

Во врска со објавениот јавен оглас бр.2\2018 за вработување на Судски администратор-Категорија А, Ниво А2 (1 извршител); Виш судски соработник-Категорија В, Ниво В2 (1 извршител) и судски соработник – Категорија В, Ниво В3 (2 извршители) на неопределено време во Управен суд, Ве известуваме дека Комисијата за избор на судски службеници на ден 15.05.2019 година (среда) во 09:00 часот, ќе спроведе административната селекција на кандидатите.

 

Резултатите од извршената административна селекција на кандидатите ќе бидат објавени на официјалната интернет страна на судот најдоцна во рок од 3 дена од нејзиното завршување.

 

 

                                 Комисија за избор на судски службеници во Управен суд 

 

………………………………………………………………………………………………………

 

Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по објавен оглас.

 

Почитувани,

Во врска со објавениот јавен оглас бр.2\2018 за вработување на Виш судски референт (извршител во писарница) – Категорија Г, Ниво Г2 (1 извршител) на неопределено време во Управен суд, Ве известуваме дека Комисијата за избор на судски службеници на ден 15.05.2019 година (среда) во 10:30 часот, ќе спроведе административната селекција на кандидатите.

 

Резултатите од извршената административна селекција на кандидатите ќе бидат објавени на официјалната интернет страна на судот најдоцна во рок од 3 дена од нејзиното завршување.

 

                                 

                                     Комисија за избор на судски службеници во Управен суд 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_