Месечни извештаи за работата на Управен суд за месец јули и август 2020 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Месечни извештаи за работата на Управен суд за месец јули и август 2020 година

Новости  |  04.9.2020
Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 03.09.2020 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец јули и август 2020 година.

СООПШТЕНИЕ

  

Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 03.09.2020 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец јули и август 2020 година.

Од збирниот месечен извештај за месец јули, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 4578 нормирани предмети, новопримени нормирани предмети во текот на месец јули се 719, решени нормирани предмети во месец јули се 575.

Од збирниот месечен извештај за месец август, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 4720 нормирани предмети, новопримени нормирани предмети во текот на месец август се 524, решени нормирани предмети во месец август се 72.

 

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец јули 2020 година

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец август 2020 година

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_