Месечен извештај за работата на Управен суд за месец февруари 2022 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец февруари 2022 година

Новости  |  16.3.2022
Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 10.03.2022 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец февруари 2022 година.

СООПШТЕНИЕ

  

Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 10.03.2022 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец  февруари 2022 година.

Од збирниот месечен извештај за месец февруари, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 5786 нормирани предмети, новопримени и повторно заведени нормирани предмети во текот на месец  февруари се 479, решени нормирани предмети во месец февруари се 628, додека остаток нерешени предмети се 5632 предмети.

 

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец февруари 2022 година

Управен суд

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_