РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

РЕЗУЛТАТИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА

Новости  |  20.11.2019
Резултати од административна селекција за Јавен оглас бр.4/2019

Прилог 1

 

 

 

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 4/2019

ЛИСТА НА УРЕДНИ И НЕУРЕДНИ КАНДИДАТИ

 

 1.  Неуредни кандидати се:

 

 • Шифра: us 04-01/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-02/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-03/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-04/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-05/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-06/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-07/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-08/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-09/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-10/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-11/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-12/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-13/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-14/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-15/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-16/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-17/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-18/19 пријавата не е поднесена на соодветен начин и образец и не се приложени докази за исполнување на бараните услови по јавниот оглас бр.4/2019
 • Шифра: us 04-20/19: приложеното уверение за завршено средно образование е во фотокопие без нотарска заверка а согласно правилникот треба да се пресметаат бодови

 

 

            2. Уредни кандидати се:

 

 • Шифра us 04-19/19: Освоени бодови од административната селекција: за образование 20,4 бодови; за работно искуство 2 бода; за работа со компјутери 5 бодови . Вкупно 27,4 бодови.

 

 

 

 

 

Прилог 2

 

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 4/2019

РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои ја поминале административната селекција со број на освоени бодови

 

 •  Шифра us 04-19/19: Вкупно 27,4 бодови.

 

 

 

 

Прилог 3

 

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 4/2019

ЛИСТА

Со шифри на кандидатите за кои постапката на селекција завршила

 

 

 •  Шифра: us 04-01/19
 •  Шифра: us 04-02/19
 •  Шифра: us 04-03/19
 •  Шифра: us 04-04/19
 •  Шифра: us 04-05/19
 •  Шифра: us 04-06/19
 •  Шифра: us 04-07/19
 •  Шифра: us 04-08/19
 •  Шифра: us 04-09/19
 •  Шифра: us 04-10/19
 •  Шифра: us 04-11/19
 •  Шифра: us 04-12/19
 •  Шифра: us 04-13/19
 •  Шифра: us 04-14/19
 •  Шифра: us 04-15/19
 •  Шифра: us 04-16/19
 •  Шифра: us 04-17/19
 •  Шифра: us 04-18/19
 •  Шифра: us 04-20/19

 

 

 

Прилог 4

 

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 4/2019

ИНФОРМАЦИЈА

За денот и часот на одржувањето на испитот

 

Полагањето на испитот – стручниот дел и делот за проверка на знаење на еден од трите најчесто користени јазици на Европската унија на кандидатите, ќе се одржи на  02.12.2019 година (понеделник) во 09,00 часот во Управен суд Скопје.

Прашања за стручниот дел од испитот за кандидатите ќе бидат од следните области: Закон за буџетите, Законот за судска служба, Закон за судови и Судски деловник. Базата на прашања за стручниот испит и за проверка на знаење на англиски јазик - ниско ниво, се објавени на web страната на судот, во делот - брзи линкови.

Резултатите од спроведеното полагање на испитот за судски службеник ќе бидат соопштени истиот ден, а по објавување на резултатите на интернет страницата на судот, во текот на денот ќе се спроведе и интервју со кандидатот кој ќе го помине испитот.

 

Од Комисија за избор на судски службеници во Управен суд

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_