СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Новости  |  24.10.2021
На ден 24.10.2021 година со почеток во 20.00 часот во судница 1 ќе одржи јавна расправа по поднесената тужба од Движење ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ УРП.бр.41/21

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Управниот суд на ден 24.10.2021 година, во Совет составен од судиите:

 

1. Есма Алибашиќ Јонус - претседател на совет

2. Снежана Трповска - член

3. Елизабета Васкова  - член

4. Марта Телегравчиска - член

5. Нада Иванова - член

 

 Со почеток во 20.00 часот во судница  бр.1, ќе се одржи јавна расправа по поднесената тужба од Движење ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ УРП.бр.41/21 за поништување на Решението на Државната изборна комисија Уп1.бр.11-28 од 22.10.2021 година

                                                               

   Претседател на совет – Судија

       Есма Алибашиќ Јонус    

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_