Програма за работа на Управен суд за 2021 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Програма за работа на Управен суд за 2021 година

Новости  |  31.12.2020
Програма за работа на Управен суд за 2021 година

Претседателот на Управен суд, согласно со член 88 и 92 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/2006; бр.35/2008, бр.150/2010 и бр.96/19), во врска со член 7 став 1 алинеја 4 од Судскиот деловник („Службен весник на РМ“ бр.66/2013 и бр.114/2014), по одржаната седница на судиите, на 29.12.2020 година, ја донесе следната ПРОГРАМА ЗА РАБОТА НА УПPABEH СУД ЗА 2021 ГОДИНА

 

Програма за работа на Управен суд за 2021 година

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_