СООПШТЕНИЕ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ

Новости  |  13.6.2019
Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 10.06.2019 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец мај 2019 година.

СООПШТЕНИЕ

 

 

Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 10.06.2019 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец мај 2019 година. Од збирниот месечен извештај за месец мај, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 5615 нормирани предмети, новопримени нормирани предмети во текот на месец мај се 552, решени нормирани предмети во месец мај се 797, што значи дека Судот го совладува приловот на бројот на предмети, и за овој месец остварил 103,21% норма од определената.

 

Претседател на Управен суд

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_