Резултати од спроведено интервју за судски службеници по Јавен оглас бр.3/2023 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од спроведено интервју за судски службеници по Јавен оглас бр.3/2023

Новости  |  25.12.2023
Резултати од спроведено интервју за судски службеници по Јавен оглас бр.3/2023

ПРИЛОГ 3

 

УПРАВЕН СУД – Скопје

Јавен оглас број 3/2023

Конечна ранг – листа

  • со шифри на кандидати и вкупен број на освоени бодови од административна селекција, испит и интервју –

 

  1. Работно место под точка 3 – Судски соработник – Категорија В, Ниво В3:

 

 

реден број

шифра

освоени бодови од административна селекција

освоени бодови од испит

освоени бодови од интервју

вкупно освоени бодови

1

us 3-3/2

23,35

36,5

20

79,85

2

us 3-3/1

18,7

37,25

20

75,95

 

 

  1. Работно место под точка 4 – Помлад судски соработник – Категорија В, Ниво В4:

 

 

реден број

шифра

освоени бодови од административна селекција

освоени бодови од испит

освоени бодови од интервју

вкупно освоени бодови

1

us 3-4/3

18,27

36,25

19,66

74,18

2

us 3-4/1

23,35

36,5

14

73.85

3

us 3-4/2

18,25

39

15

72,25

4

us 3-4/6

14,07

38,75

16

68,82

5

us 3-4/5

14,44

35,25

15,33

65,02

6

us 3-4/4

14,56

26,25

15,66

56,47

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_