Резултати од спроведениот испит за судски службеник по Јавен оглас бр.4/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од спроведениот испит за судски службеник по Јавен оглас бр.4/2019

Новости  |  02.12.2019
Во прилог се листите од спроведениот испит по јавен оглас бр.4/2019

Прилог 1

 

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас бр. 4/2019

                                                              

Листа на кандидати кои го полагале испитот

 

  • Самостоен судски референт, Сметководител-Категорија Г, Ниво Г1 – 1 (еден) извршител

 

  1. Шифра: us 04-19/19 Освоени 23,75 бодови од стручниот дел од испитот и освоени 15,00 бодови од испитот за познавање на англиски јазик или вкупно освоени 38,75 бодови од испитот за судски службеник.

 

 

Прилог 2

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 4/2019

РАНГ - ЛИСТА

     Со шифри на кандидатите кои продолжуваат на интервју

 

  • Самостоен судски референт, Сметководител-Категорија Г, Ниво Г1 – 1 (еден) извршител

 

  1. Шифра: us 04-19/19. Освоени 27,4 бодови од административната селекција и освоени 38,75 бодови од испитот за судски службеник или вкупно 66,15 бодови.

 

 

Прилог 3

 

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 4/2019

 

Листа со шифри на кандидати кои не продолжуваат на интервју

 

 

нема   /

 

 

 

         

Прилог 4

 


УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 4/2019

Информација за одржување на интервју


        Интервјуто по јавниот оглас бр.4/2019 ќе се одржи на ден 02.12.2019 година во 10,30 часот, во просториите на Управниот суд Скопје. 

 

 

 

                                Од Комисијата за избор на судски службеници

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_