Месечен извештај за работата на Управен суд за месец јуни 2019 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец јуни 2019 година

Новости  |  29.7.2019
Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 08.07.2019 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец јуни 2019 година.

Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 08.07.2019 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец јуни 2019 година. Од месечниот извештај за месец јуни, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 5366 нормирани предмети, новопримени нормирани предмети во текот на месец јуни се 497, решени нормирани предмети во месец јуни се 643.

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец јуни 2019 година

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_